logo tf

donderdag, 07 december 2017 09:01

Polyclose 2018 toont beweging op de markt

De markt van ramen, deuren, zonwering, gevelbouw en toegangstechnieken is volop in beweging. Dat zal ook te zien zijn op de achttiende editie van vakbeurs Polyclose (woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari 2018) in Gent. Lezers van Timmerfabrikant hebben gratis entree.

Dat de tweejaarlijkse beurs een vaste waarde is in de branche, blijkt opnieuw uit de grote belangstelling van exposanten voor de komende editie. Organisator Guy Martens van Limaco: “In juli 2017, meer dan een halfjaar voor de opening, was ruim 90 procent van de beschikbare standruimte ingevuld. Dit jaar verwelkomen we opnieuw vele Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven.” Standhouders zijn voornamelijk actief in de volle breedte van de gevelbouw en toegangstechniek: bouwbeslag, coatings, deurpanelen, dichtingen, software en ventilatiesystemen, biometrische systemen, bouwbeslag, glas en toebehoren.

Nederlandse vertegenwoordiging
Polyclose is één van de weinige gespecialiseerde technische vakbeurzen waarvoor Nederlanders massaal naar België komen. Daardoor hebben veel exposanten ook een vertegenwoordiging van Nederland op de stand. Tijdens de vorige editie van Polyclose in januari 2016 kwam meer dan een kwart van de bezoekers uit Nederland, net als een groot aantal exposanten. Standhouders zijn voornamelijk actief in een breed productaanbod voor de gevel: alu-profielen, alu-systemen, automatisatie, biometrische systemen, bouwbeslag, coatings, deurpanelen, dichtingen, gereedschappen, gevel, glas en toebehoren, kunststofprofielen, kunststofsystemen, machines, poorten, rolluiken, sloten, software, staalsystemen, toegangscontrole, ventilatiesystemen, vliegenramen en zonwering. Bij deze laatste is er een groeiende aandacht voor terrasoverkappingen. De sectoren alu-profielen en kunststofprofielen zijn bij onze zuiderburen als vanouds goed vertegenwoordigd.

Lees het volledige artikel in Timmerfabrikant 12-2017.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl