logo tf

maandag, 27 oktober 2014 09:06

Slimste Exterieurproduct 2014

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De houten buitendeur Weekamp TriComfort is uitgeroepen tot het Slimste Exterieurproduct van 2014. Het product kreeg verreweg de meeste stemmen (38 procent) in een verkiezing van het vakblad Houtwereld.
De Weekamp TriComfort is een vlakke, gladde houten buitendeur die zich kenmerkt door een dekplaat van Medite Tricoya, die zorgt voor een hogere vormstabiliteit en een glad af te werken oppervlak. Verder beschikt de deur over een hoge isolatiewaarde en een hoge duurzaamheid; de TriComfort is standaard FSC-gecertificeerd.
Bijzonder is volgens Weekamp verder dat deze buitendeur een nieuwe soort stabilisator bevat - de StabiTherm - die volgens de producent twee zaken garandeert: een optimale stabiliteit van de vlakke deur én een optimale isolatiewaarde (geen koudebrug door het ontbreken van een koker).
De nieuwe deurenlijn biedt volgens het bedrijf tevens volop ontwerpvrijheid. Groeven aanbrengen is mogelijk, ook horizontaal. Om de strakke deuren extra bijzonder te maken, kunnen de deuren worden voorzien van rvs-elementen. 

Lees 1961 keer Laatst aangepast op maandag, 27 oktober 2014 09:22

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl