logo tf

donderdag, 18 december 2014 10:25

Vakbeurzen Week van de Bouw 2015

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De eerste editie van de Week van de Bouw vindt van 9 tot en met 13 februari 2015 plaats. Dat betekent dat alle schakels van bouw en vastgoed op één locatie te vinden zijn. De Week is een combinatie van vakbeurzen, Gala van de Nederlandse Bouw met de uitreiking van de Nederlandse Bouwprijzen, netwerkbijeenkomsten, award uitreikingen, debatten en congressen. Elke doelgroep binnen bouw en vastgoed krijgt hiermee zijn eigen gespecialiseerde evenement.

BouwBeurs
De BouwBeurs is dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Met live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten, oplossingen voor de bouwopgaven van morgen en volop entertainment. Het is de plek voor voorschrijvers, adviseurs en verwerkers om ideeën uit te wisselen, relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Thema: Het wordt weer leuk in de bouw!

Meer informatie: www.bouwbeurs.nl 

GEVEL
Innovatief, grensverleggend en architectonisch verantwoord. GEVEL is met kwalitatief hoogstaande exposanten de belangrijkste vakbeurs voor de architect en ontwerpers op het gebied van gevels. Thema: Façades with 2020 vision. Bezoekers vinden hier de nieuwste geveltechniek en –vormgeving, systemen en oplossingen, referentieprojecten, mock-ups, lezingen en netwerkbijeenkomsten, exposities en prijsuitreikingen.

Meer informatie: www.gevel-online.nl 

Renovatie & Transformatie
Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw en vastgoed. Met innovatieve (totaal)oplossingen op het gebied van renovatie voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw, onder één dak. In een uitgebreid inhoudelijk programma worden alle aspecten van renoveren en transformeren belicht.

Meer informatie: www.renovatiebeurs.nl 

Material Xperience
Material Xperience is hét toonaangevende vakevenement voor (interieur)architecten en creatieve professionals gericht op materialen, innovatie en inspiratie.

Meer informatie: www.materialxperience.nl 

Lees 1942 keer Laatst aangepast op donderdag, 18 december 2014 10:29

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl