logo tf

dinsdag, 02 juni 2015 10:03

Staatsbosbeheer naar Amersfoort

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het hoofdkantoor van Staatsbosbeheer verhuist van Driebergen naar Amersfoort. Met ingang van 4 januari 2016 vestigt Staatsbosbeheer zich samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) in één kantoor aan het Smallepad in Amersfoort. Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) is eigenaar van dit kantoor. Het huidige pand van Staatsbosbeheer in Driebergen moet plaats maken voor uitbreiding van het stationsgebied.

Staatsbosbeheer zal devierde en vijfde verdieping van het pand aan het Smallepad in Amersfoort betrekken. Voor Staatsbosbeheer is het belangrijk dat de kantoren van de organisatie goed met het openbaar vervoer te bereiken zijn. Het nieuwe hoofdkantoor ligt op circa 12 minuten lopen van station Amersfoort.

Samenwerking overheid
Binnen het Rijk is dynamiek rond de organisatie van de eigen vastgoed- en huisvestingsportefeuille. Met de oprichting van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) maakt het kabinet een duidelijke keuze voor het managen van vastgoed vanuit een rijksbrede integrale visie. De politiek heeft in de afgelopen jaren een aantal keren aangegeven dat een intensievere samenwerking tussen RVB en ZBO’s op het gebied van vastgoed wenselijk is. Daarom heeft Staatsbosbeheer de RVB betrokken bij zijn zoektocht naar een nieuwe vestiging voor het hoofdkantoor.

Lees 1561 keer Laatst aangepast op donderdag, 04 juni 2015 16:43

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl