logo tf

dinsdag, 29 september 2015 10:31

Boere aanwezig op Prowood

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Machineleverancier Boere zal tijdens Prowood 2015 in samenwerking met SMI Roekens – zijn agent in België – verschillende producten en machines tentoonstellen.
Naast het uitgebreide programma breedbandschuurmachines heeft Boere in de afgelopen jaren naar eigen zeggen een sterke ontwikkeling in structureerborstelen doorgevoerd. Structuur, karakter, diepte en de rustieke uitstraling van hout zijn nog steeds aspecten die binnen de vloeren- en meubelindustrie zeer gewild zijn. Dankzij het oscillerende borstelsysteem wordt de houtnerf mooi gevolgd en is een streepvrij en zacht aanvoelend oppervlak het resultaat. Wanneer het X-Line-aggregaat het oppervlak bovendien eerst nog dwars op de houtnerf schuurt, krijgt het oppervlak een bezaagd hout, oftewel een ‘scarved’-uitstraling. Naast de machine Select X-Line zullen ook verschillende voorbeelden te zien zijn.
Ook een machine uit de Sandrite-serie wordt tijdens Prowood getoond. Deze breedbandschuurmachines zijn volgens de producent zeer gewild, aangezien het de ideale machine is om van handmatig schuren op machinaal schuren over te gaan. Standaard uitgevoerd met een bedieningsdisplay zou deze machine eenvoudig te bedienen moeten zijn.

Lees 1439 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl