logo tf

dinsdag, 29 september 2015 10:32

Open dagen bij De Groot

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen houdt op 12, 13, en 14 november open dagen. Ruim 16.000 m2 is ingericht met noviteiten voor houtbewerking. Geen stilstaande machines en alle noviteiten worden doorlopend gedemonstreerd, aldus De Groot. Niet alleen staat er een Weinig Conturex opgesteld, maar ook een Biesse Uniline. Beide zeer complete cnc-gestuurde bewerkingscentra, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse timmerindustrie. Daarnaast draaien van Biesse onder andere de
Rover A en Rover KG cnc-gestuurde bewerkingsmachines, een Akron 1440-kantenlijmer met Air Force System, een Brema Eko verticale boormachine, een Selco SK4-opdeelzaag, de 3D-schuurmachine Viet Opera R en is er veel aandacht voor de Biesse-software bSuite met bSolid, BNest en bProcess. Van Altendorf staat het hele programma opgesteld en wordt de nieuwste Altendorf F 45 Drive-serie, met een ProDrive, EvoDrive en ElmoDrive gedemonstreerd.
Weinig toont naast de Conturex onder andere een Powermat 700 vierzijdige schaafmachine, een Dimter S 90 Speedcut onderliggende hoge snelheid afkortzaag, het nieuwe Dimter EasyStop elektronisch aanslagsysteem, een Raimann BKS-herzaag en het Weinig Mouldermaster systeem in combinatie met een digitaal meetsysteem om koppen te slijpen.
Duivestein zorgt voor de automatische belading vanuit een magazijn, handling en aan- en afvoersystemen van de verschillende cnc-bewerkingscentra. De Groot is op donderdag 12 en vrijdag 13 november geopend van 12.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 14 november van 9.00 tot 14.00 uur.

Lees 1678 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl