logo tf

dinsdag, 12 april 2016 09:16

HECO-Schrauben opnieuw beste partner

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

HECO-Schrauben bereikte dit jaar in Duitsland opnieuw de eerste plaats in de ranglijst van beste partners voor de gereedschapsvakhandel in de categorie ‘bevestigingstechniek’. HECO kwam op de eerste plaats dankzij het grote aantal stemmen van handelaren en retailers. Zij kozen voor HECO vanwege de goede voorwaarden, de innovatieve en hoogwaardige producten en de uitstekende verkoopondersteuning.

"Wij zijn behoorlijk trots, dat we deze onderscheiding nu al voor de negende keer op rij ontvangen”, aldus Andreas Hettich, hoofd Productmanagement en Marketing bij HECO-Schrauben. “Dat bewijst dat er sprake is van partnerschap en loyaliteit.” HECO heeft veel geïnvesteerd in ‘retailmarketing’ en beschouwt de eerste plaats ook als een erkenning voor de HECO Academy.
“Bij de verkoop van een schroef is expertise over de techniek, de materialen, het ontwerp en de toepassingen onderscheidend. Met de huidige concurrentie en de toenemende eisen, die aan de bevestigingstechniek gesteld worden, is kennis de sleutel voor overleg, planning en montage", zegt Hettich. Daarom kunnen gebruikers, retailers en groothandelaren in de HECO-Academie in Schramberg cursussen volgen over de producten en de toepassingen. Daar krijgt men naast een diepgaande kennismaking met de theorie en de praktijk ook vele waardevolle tips.

Volgens HECO verdienen hoogwaardige merkproducten, die voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen, persoonlijke verkoopactiviteiten, aantrekkelijke promotiematerialen voor de winkel en innovatieve marketing- en verkoopondersteuning.

Ook in Nederland biedt Maarten Lowie van Jac. Lowie & Zoon uit Soest, de Benelux-agent van HECO-Schrauben, diverse activiteiten en diensten aan retailers en eindgebruikers. Want ook in Nederland wil HECO-Schrauben zich van de concurrentie onderscheiden. De mobiele HECO-academie rijdt het land door om trainingen en technische presentaties op locatie te geven. Handelaren, ontwerpers en gebruikers kunnen in de HECO-Mobiel hun algemene praktijkkennis over bevestigingstechniek en het gebruik van schroeven verbreden. HECO-Schrauben richt zich in de verkoopondersteuning vooral op de specifieke kenmerken van haar producten. Daarnaast staat Maarten Lowie met zijn team op vakbeurzen en organiseert hij gezamenlijk met handelaren activiteiten voor de eindgebruiker, bijvoorbeeld demonstraties bij klanten. Bovendien worden regelmatig productmonsters verspreid en wordt een YouTube-kanaal ingezet om gebruikers tips te geven over de toepassing van HECO-schroeven.

Lees 1326 keer Laatst aangepast op dinsdag, 12 april 2016 09:49

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl