logo tf

donderdag, 12 mei 2016 09:13

Complete lijn energiebesparende kozijnen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Duurzaam, lage onderhoudskosten, vijftien jaar volledige garantie. Verweij Houttechniek introduceert naar eigen zeggen een derde telg in de lijn energiebesparende Lamikon-producten die voldoet aan deze eisen. Met een U-waarde van 1,03 gecombineerd met gegarandeerd lage onderhoudskosten en duurzame eigenschappen is het Lamikon LongLife+-kozijn een waardevolle aanvulling in de Lamikon-lijn, en is Verweij Houttechniek nog beter in staat om maatwerk ten aanzien van duurzaamheidsvraagstukken te leveren.

Leonard Verweij: “De toenemende vraag naar een breder assortiment energiebesparende producten stond aan de basis van de ontwikkeling van Lamikon LongLife+. Het kozijn is de ontbrekende schakel tussen het al bestaande Lamikon LongLife-kozijn met een U-waarde van 1,39, en het Lamikon LongLife++ passief kozijn met een U-waarde van 0,79. Lamikon LongLife+ is geschikt voor projecten waarbij de door de opdrachtgever gewenste energetische waarde lager moet liggen dan bij standaard LongLife, maar juist hoger dan bij LongLife++ passief.

KozijnKompas
Met het, speciaal door Lamikon ontwikkelde, KozijnKompas kunnen opdrachtgevers door het ingeven van parameters kosten en besparingen berekenen. Op basis van deze berekening kan de juiste kozijnkeuze worden gemaakt. Zowel de afschrijvings- als de onderhoudscomponent worden voor de lange termijn inzichtelijk gemaakt.

BCRG-databank
Lamikon LongLife + is in eigen beheer ontwikkeld en is geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
Het kozijn, dat wordt opgenomen in de BCRG-databank (voorheen ISSO), geeft net als de andere Lamikon familieleden vijftien jaar volledige garantie op alle onderdelen. Het wordt volledig geconditioneerd en kant- en klaar geproduceerd met 100 procent FSC-hout.

Lees 1386 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl