logo tf

dinsdag, 10 januari 2017 16:09

Nieuwe voorman bos- en houtsector

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Stichting Bos en Hout Support kondigt met veel plezier aan dat ze een nieuwe directeur heeft gevonden in de persoon van drs. Arnoud Leerling (51).

Leerling zal in de loop van 2017 de taken van Kees Boon gaan overnemen die begin 2018 met pensioen gaat. Arnoud Leerling is een uitgesproken netwerker die partijen weet te binden. Ook heeft hij volgens de stichting oog voor details in wet- en regelgeving die de bedrijfsvoering van ondernemers raakt. De afgelopen elf jaar werkte Leerling aan de ontwikkeling en profilering van de FoodValley-regio. Hierdoor leerde hij de agrofoodsector van binnenuit kennen. Hij werkte veel samen met ondernemers en organiseerde samenwerking met lokale en provinciale overheden. Eerder was Leerling belangenbehartiger voor de visserijsector. Hij was onder meer directeur van het Mosselkantoor in Yerseke. Als bestuurskundige is Leerling goed thuis binnen de overheid. Hij weet de weg in Den Haag en Brussel en komt makkelijk aan tafel bij politici en beleidmakers.

Overleg
Kees Boon en Arnoud Leerling zullen in goed collegiaal overleg zorgen voor kennismaking met het bos- en houtnetwerk en gaandeweg dossiers overdragen. Leerling zal daarmee de nieuwe voorman worden voor de verenigingen Verduurzaamd Hout Nederland, Algemene Vereniging Inlands Hout en PEFC Nederland.

Lees 1102 keer Laatst aangepast op dinsdag, 10 januari 2017 16:16

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl