logo tf

dinsdag, 07 februari 2017 10:03

Jubileum voor De Groot Vroomshoop

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
De Groot Vroomshoop bestaat in 2017 negentig jaar. Een mijlpaal. Het bedrijf ademt naar eigen zeggen hout, getuige ook de oude zwartwit foto’s die uit de oude doos getoverd worden als er wordt teruggeblikt op de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf. De oud-directeur werkt momenteel samen met een aantal oud-medewerkers aan een jubileumboek.
Hout is een prachtproduct. Het is een onuitputtelijke, hernieuwbare grondstof. Lichter dan staal en beton, makkelijk te bewerken en wonen en/of werken in een houten gebouw is gezond. Vanuit de gedachte zoveel mogelijk in de fabriek te bouwen, onder geconditioneerde omstandigheden, ontwikkelde De Groot Vroomshoop zich naar eigen zeggen tot waar het bedrijf nu staat. Een verantwoordelijk werkgever van ongeveer tweehonderd medewerkers. Vanuit verschillende afdelingen worden houten deelproducten geleverd, zoals gevels, daken en gelijmde houtconstructies. Ook is er de productie van houten eindproducten, waarbij gedacht kan worden aan bergingen, bouwconcepten in hout en/of houtskeletbouw en complete huisvestigingsoplossingen.
 
Nieuwe website
Wie een volledig beeld van De Groot Vroomshoop wil krijgen, kan de nieuwe website bezoeken. Deze is als ‘kick-off’ van het jubileumjaar online gegaan,  te vinden via www.degrootvroomshoop.nl. Op deze website staan ook bedrijfsvideo’s waarin twee directeuren gepassioneerd vertellen over hun liefde voor hout, én medewerkers aantonen hoe ver de organisatie is met ontwikkelingen op gebied van bim, ketenintegratie en lean werken.
 
Stand op BouwBeurs 2017
Wie live kennis wil maken met de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld het duurzame en verplaatsbare woonconcept Finch, is welkom op de BouwBeurs 2017 van 6 tot en met 10 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. De Groot Vroomshoop presenteert zich in stand 08 E 008.
Lees 1018 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl