logo tf

donderdag, 16 februari 2017 10:33

Luchtafvoer op een hoog niveau

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ventilatiespecialist Duco toonde tijdens de afgelopen BouwBeurs (6 tot en met 10 februari) met enkele innovatieve ontwikkelingen dat het volop in beweging is. Het bedrijf mocht op zijn beursstand dan veel belangstelling noteren voor zijn DucoBox Silent Connect, dat voortaan als nieuw type ventilatiebox in de markt verkrijgbaar is.

Onder de noemer ‘Voor élk project een oplossing’ wilde Duco tijdens BouwBeurs met een totaalpakket van moderne, budgetvriendelijke en energiezuinige oplossingen actief met de bezoeker mee puzzelen. Om echter steeds een oplossing op maat te kunnen aanbieden, voegde het bedrijf begin 2017 een nieuw stukje aan de ‘ventilatiepuzzel’ toe, dat in primeur op de beurs te bezichtigen was.

Wired-oplossing
Aan het woord is Hendrik Dejonghe, marketingmanager bij Duco: “Dankzij de verschillende uitvoeringen van de DucoBox leggen zowel installateurs als eindgebruikers een solide basis voor een aangenaam binnenklimaat. Maar bij Duco zijn we stellig van mening dat goed altijd beter kan. Niet enkel qua prestaties en energiezuinigheid, maar ook als het gaat om het gebruiksgemak van deze mechanische afvoerventilator. De DucoBox Silent Connect vormt hiervan het concrete bewijsstuk. Dit betekent dat we naast de fluisterstille DucoBox Silent en intelligente DucoBox Focus intussen toe zijn aan de derde generatie. Concreet laat deze doorontwikkeling alle componenten via bekabelde (Wired) verbindingen met elkaar communiceren. Een ideale oplossing dus in situaties waar draadloze communicatie (RF) niet of moeilijk toepasbaar is.”

Eenvoudige connectie
Bovendien is de DucoBox Silent Connect net zoals de DucoBox Focus voortaan verkrijgbaar met Duco's Communication Print voor een eenvoudige connectie met de nieuwe Duco Ventilation App (vanaf april). “Een mooi stukje techniek die installateurs - en op korte termijn ook eindgebruikers - op een snelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze in staat stelt om alle gewenste informatie uit een gemonteerde ventilatiebox af te lezen”, aldus Dejonghe.
Dankzij een goed doordachte installatiewizard en automatische probleemdetectie verzekert deze gratis applicatie de gebruiker van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bovendien geeft de gebruiksvriendelijke interface in één oogopslag een prima beeld van de werking en de prestaties van het gekozen ventilatiesysteem.

Lees 985 keer Laatst aangepast op donderdag, 16 februari 2017 10:35

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl