logo tf

donderdag, 20 april 2017 11:02

De Groot Vroomshoop bouwt aan Tijdlijn

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Groot Vroomshoop grijpt zijn negentigjarig jubileum aan om de geschiedenis van het bedrijf op te tekenen. Er is een schat aan informatie voorhanden. De grootste mijlpalen worden gedeeld via de nieuwe tijdlijn en eigen socialmediakanalen.

De Groot Vroomshoop bestaat in 2017 negentig jaar. Een goede reden voor Willy Pigge en Rineke Limbeek om terug te blikken op mijlpalen in de geschiedenis van het bedrijf. Pigge, oud-directeur en sinds november 2016 met pensioen, en Limbeek, voormalig directiesecretaresse, werkten beiden bijna veertig jaar bij De Groot Vroomshoop en weten veel uit eigen ervaring.
De vraag van een van de huidige directeuren, Wim Sturris, om de bedrijfshistorie op enkele A4’tjes te beschrijven kwam dan ook logischerwijs op hun bordje. Zij kennen de geschiedenis en hebben er de tijd voor... Pigge en Limbeek werkten lange tijd samen en treffen elkaar weer wekelijks bij De Groot Vroomshoop.

Schat aan informatie
Hoewel er weinig officieel was vastgelegd, was er wel een schat aan informatie voorhanden. Informatiebulletins, folders, nota’s, foto’s, krantenknipsels, persoonlijke herinneringen, maar ook de verhalen van Kor de Groot, zoon van de oprichter, die nog heel lang op vrijdag een bakkie kwam doen. ”Ik kan er een boek over schrijven”, was Pigges reactie. En dat geschiedt. In september 2017 wordt het uitgebracht.
De komende maanden bouwt De Groot Vroomshoop letterlijk aan zijn Tijdlijn. Een aantal mijlpalen en mooie beelden deelt het bedrijf op www.degrootvroomshoop.nl/tijdlijn en via zijn socialmediakanalen.

Lees 1321 keer Laatst aangepast op donderdag, 20 april 2017 14:13

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl