logo tf

donderdag, 08 juni 2017 14:17

Weekamp introduceert industriële binnendeuren

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Weekamp Deuren introduceert industriële binnendeuren met de uitstraling van staal, maar gemaakt met de warmte van hout. Weekamp speelt hiermee naar eigen zeggen in op de laatste woontrends. De collectie bestaat uit diverse ontwerpen.

De woontrend van nu is robuust, stoer en industrieel. De nieuwe industriële binnendeuren passen bij deze stijl. De deuren hebben een industriële look door de minimalistische stijlen en strakke vormgeving. Ze hebben de uitstraling van staal, maar zijn gemaakt van hout. Door de smalle stijlen geven de grote glasoppervlaktes veel lichtinval. Deze deuren zijn ook toe te passen als dubbele deuren. De vormgeving zorgt ervoor dat de deuren echte eyecatchers in het interieur zijn. Ook zijn er bijpassende dichte deuren beschikbaar.

Bijpassend hang- en sluitwerk
Speciaal voor deze deuren met smalle stijlen zijn er smalle sloten leverbaar. Tevens is er een bijpassende deurkruk 'Slim' met een smal rozet ontworpen. Deze is verkrijgbaar in zwart PVD en RVS. Om de minimalistische look helemaal compleet te maken zijn er onzichtbare scharnieren leverbaar.

S-Core-kern
De nieuwe binnendeuren van Weekamp Deuren zijn gemaakt met de S-Core-kern en bevat kruislings in de dikte gelamineerde stijlen. Deuren met S-Core-kern blijven vormvast en zeer belangrijk: er kan er geen 'wasbord'- effect optreden door aftekening van de vulling. De binnendeuren zijn bovendien voorzien van vochtbestendig mdf-panelen. Vanwege deze hoge kwaliteit geeft Weekamp twaalf jaar garantie op alle binnendeuren.

Lees 1263 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl