logo tf

vrijdag, 13 oktober 2017 16:30

Polyclose 2018 toont beweging op de markt

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De markt van ramen, deuren, zonwering, gevelbouw en toegangstechnieken is volop in beweging. Dat zal ook te zien zijn op de 18de editie van vakbeurs Polyclose (woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari 2018) in Gent. Lezers van Timmerfabrikant hebben gratis entree.

Dat de tweejaarlijkse beurs een vaste waarde is in de branche, blijkt opnieuw uit de grote belangstelling van exposanten voor de komende editie. Organisator Guy Martens van Limaco zegt: "In juli 2017, meer dan een halfjaar voor de opening, was ruim 90 procent van de beschikbare standruimte ingevuld. Dit jaar verwelkomen we opnieuw vele Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven." Standhouders zijn voornamelijk actief in de volle breedte van de gevelbouw en toegangstechniek: bouwbeslag, coatings, deurpanelen, dichtingen, software en ventilatiesystemen, biometrische systemen, bouwbeslag, glas en toebehoren.
Polyclose is een van de weinige gespecialiseerde technische vakbeurzen waarvoor Nederlanders massaal naar België komen. Daardoor hebben veel exposanten ook een vertegenwoordiging van Nederland op de stand. Tijdens de vorige editie van Polyclose in januari 2016 kwam meer dan een kwart van de bezoekers uit Nederland, net als een groot aantal exposanten.

Gratis registreren
Polyclose is gratis voor professionele bezoekers uit de branche. Zij melden zich vooraf aan op www.polyclose.be met de Timmerfabrikant-registratiecode P802 648 641.

Lees 1341 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl