logo tf

donderdag, 09 november 2017 14:33

Bos Event 7 en 8 december

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Tijdens de HoutPro+-beurs heeft Bos Machines al een tipje van de sluier opgelicht van de nieuwe BMH Gluemaster 2.0 automatische lijmopbrengmachine.

De machine werd daar in concept getoond maar zal tijdens het Bos Event op 7 en 8 december in vol ornaat gedemonstreerd worden. Tijdens de beurs hebben zich al vele bedrijven aangemeld voor het Bos Event, maar uiteraard is iedereen van harte welkom.
Het belijmen, afmessen en schoonmaken van kozijnen en ramen is een arbeidsintensieve bezigheid. Bovendien is het indrukken van de deuvels een fysieke belasting. Met de nieuwe BMH Gluemaster 2.0 komt daar volgens Bos Machines een eind aan.

Een aantal van de voordelen:
• geen handwerk meer
• volledig automatisch, inclusief deuvels inschieten
• constante kwaliteit
• perfecte lijmverdeling
• geen of nauwelijks schoonmaakwerk meer
• 10-15 minuten besparing per kozijn
• optimale verfhechting
• u kunt vijftien jaar garantie afgeven op uw kozijn

Dit is echter niet het enige dat de fabrikant laat zien tijdens het Bos Event. Bos introduceert dan ook de nieuwste aanwinst binnen het BMH-assortiment: de BMH Routermaster cnc-bovenfreesmachine. Tijdens het evenement wordt de vijfassige variant gedemonsteerd, maar ook een vierassige versie is leverbaar. Daarnaast kan er een kijkje genomen worden in de productiehal waar Bos Machines continue bezig is met het produceren van BMH Windowmaster cnc-bewerkingscentra en afkortzagen. 

Aanmelden voor het Bos Event kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij om hoeveel personen en welk dagdeel het gaat.

Bos Event
Datum: 7 & 8 december 2017
Tijd: 10:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Mijlweg 5, 4131 PJ Vianen

Lees 2213 keer Laatst aangepast op donderdag, 09 november 2017 14:41

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl