logo tf

dinsdag, 27 maart 2018 16:34

Valdo gaat verder onder Railtechniek van Herwijnen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Railtechniek van Herwijnen-groep is verheugd mee te delen dat het met ingang van 27 maart 2018, het Franse bedrijf Valdo Manutention heeft overgenomen.

Valdo Manutention is een bedrijf dat, net zoals de Railtechniek van Herwijnen-groep, gespecialiseerd is in transportbaansystemen. Sinds 1987 ontwerpt, produceert en levert Valdo diverse systemen in en buiten Frankrijk. Valdo Manutention heeft zestien mensen in dienst en beschikt over een grote werkplaats en diverse montageteams. Zowel voor de klanten van Valdo als Railtechniek van Herwijnen verandert er niets. Zij worden door de vertrouwde medewerkers bediend, waarbij de lijnen als van ouds kort en persoonlijk blijven.

Twaalf vestigingen
Railtechniek van Herwijnen is opgericht in 1983. Met diverse filialen in Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië en Moldavië is Railtechniek uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van interne transportsystemen. Met de overname van Valdo Manutention bestaat de Railtechniek van Herwijnen groep uit twaalf vestigingen. Railtechniek levert aan diverse industrietakken. De referenties van Valdo binnen de voedsel, huishoudelijke apparaten en keramische industrieën vormen hier volgens het bedrijf een mooie uitbreiding op. Met de overname kan Railtechniek vergroting van de markt realiseren en de daadkracht en expertise versterken.

Lees 1529 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl