logo tf

dinsdag, 24 april 2018 13:23

Vijftienjarig jubileum voor het 'Houtdiner'

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het informele netwerkevenement voor jonge mensen in de houtbranche 'Het Houtdiner' wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd.

De vraag naar jonge mensen met interesse voor hout en vooral de wil om kennis en ervaring op te doen neemt steeds verder toe. Hout als bouwmateriaal wint enorm aan populariteit, opdrachtgevers en aannemerij weten hout te waarderen. Duurzaamheid, esthetische eigenschappen en innovaties maken hout steeds meer tot een veredeld bouwmateriaal en terecht! Geïnspireerde mensen met de juiste kennis en netwerk zijn hierbij van cruciale waarde. Het laatst genoemde, het creëren van zo’n enorm waardevol netwerk, is niet makkelijk en dat is nu precies waar het Houtdiner in voorziet, kennis en ervaring wordt in een ongedwongen setting gedeeld.

Ontmoetingsplek
Het Houtdiner dient altijd het primaire doel een informele ontmoetingsplek te bieden voor jonge mensen werkzaam in en om alles wat met hout te maken heeft. Jaarlijks trekt het Houtdiner rond de honderd deelnemers (m/v) van jong tot oud, allen met in meer of mindere mate een houten hart. De diversiteit aan deelnemers van verschillende hout-gerelateerde bedrijven zorgt elk jaar opnieuw voor een gezellig en inspirerend samenzijn.
Medeorganisator Roy Abdul Rasjid: “Het Houtdiner vind dit jaar opnieuw plaats op een unieke locatie, ditmaal in Leiden. De barbecue vind plaats op het houten terras van Restaurant Woods aan de Oude Rijn en de historische Houtzaagmolen de Heesterboom zal bij mooi weer actief zijn en ter plekke dikke planken zagen. Het gaat een geweldige avond te worden!”

Aanmelden kan via de website www.houtdiner.nl, kosten: € 49,95.

Lees 1158 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl