logo tf

dinsdag, 02 oktober 2018 12:19

Basiscursus plaatmateriaal op 27 november


Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 27 november vindt bij Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB) voor de tweede keer dit jaar de Basiscursus Plaatmateriaal plaats. Deze studiedag is geschikt voor mensen die met houtachtige plaatmaterialen, zoals spaanplaat, OSB, vezelplaat, meubelplaat en triplex te maken hebben. Tijdens de cursus leren de deelnemers alles over de eigenschappen, de verwerking en de toepassingen van houtachtige plaatmaterialen.

Plaatmateriaal is een product met oneindig veel mogelijkheden. Je moet alleen weten hoe je het moet toepassen. Onder leiding van expert Dave Zonneveld leren de cursisten alles over grondstoffen, verlijming, toeslagstoffen, eigenschappen, afwerking, normen, kwaliteitssorteringen. De vorige Basiscursus plaatmateriaal (mei 2018) werd door cursisten als zeer interessant omschreven en beoordeeld met het rapportcijfer 8!
De theorie wordt tijdens deze studiedag afgewisseld met praktijkvoorbeelden en films. Onder het genot van een uitgebreide, gezonde lunch kunnen de deelnemers bovendien nog eens napraten en netwerken met collega’s.

Lees 499 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl