logo tf

maandag, 15 oktober 2018 11:34

QRM Workshop bij Censor

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Tijdens de QRM Workshop bij Censor ervaren de deelnemers op laagdrempelige wijze en door middel van verschillende simulatiespellen en gezonde discussies actief wat QRM is. Wat onnodige wachttijden met je organisatieprocessen doen en hoe QRM de organisatie helpt doorlooptijden te verkorten.

Verschillende en veel voorkomende probleemstellingen komen aan het licht en worden in deze interactieve sessie uitgebreid besproken. Uiteraard is er de ook de mogelijkheid zelf een probleemcase voor te leggen, die ter plekke besproken en behandeld kan worden. In drie uur zijn de deelnemers voldoende op de hoogte van de vier fundamentele pijlers van QRM en kunnen ze een start maken met verandering, aldus Censor.

Voor wie is deze workshop?
Directeuren, managers, productieleiders, adviseurs, trainers en andere geïnteresseerden in het verbeteren van het aanpassingsvermogen en de reactiesnelheid binnen een bedrijf.

Wanneer: vrijdag 16 november, 09:00 tot 12:00
Kosten: € 150,- excl. btw p.p.
Locatie: NBC Congrescentrum in Nieuwegein
Inschrijven loopt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees 558 keer Laatst aangepast op maandag, 15 oktober 2018 11:48

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl