logo tf

vrijdag, 15 februari 2019 11:11

Uitreiking eerste certificaat digitaal leermiddel IPmH

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

SSWT/Houtdatwerkt verraste op 14 februari Teun Verlouw met taart en bloemen tijdens zijn koffiepauze bij zijn werkgever Ad van Esch Machinale Houtbewerking in Udenhout. Teun rondde als eerste deelnemer een volledige Certificeerbare Eenheid af van het digitale leermiddel IPMH Montagemedewerker (KRD).

Teun is een mooi voorbeeld van een zij-instromer: na een studie op een heel ander vakgebied kwam hij twee jaar geleden bij Ad van Esch terecht. Om zijn kennis en vaardigheden op zijn werkgebied te vergroten, bestudeert hij in zijn vrije tijd de taken uit het leermiddel. Inmiddels is hij gestart met de volgende CE.
Leermeester Jürgen Bertens begeleidt Teun bij het bedrijf. Vanuit Opleidingsbedrijf BosMti zorgt Ruud van den Bergh voor de begeleiding en uitvoering van de praktijkopdrachten en het maken van de toetsen.
Sinds het leermiddel vorig jaar online kwam, zijn 48 deelnemers gestart. Door de modulaire opzet is het materiaal geschikt voor verschillende doeleinden en doelgroepen binnen de timmerindustrie. Ook wordt het leermiddel ingezet als lesmateriaal op ROC’s.

Lees 313 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl