logo tf

dinsdag, 09 april 2019 09:16

Ultralichte en robuuste veiligheidsschoen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Met de veiligheidsschoen Grisport Cross Safety blijven je voeten volgens de fabrikant uitzonderlijk fit, ook op lange werkdagen. Dat is te danken aan het ultralichte gewicht en de uitstekende demping. Er is nu een halfhoge variant voor extra steun rond de enkels: Firm Hoog. Deze werkschoen met veiligheidscertificaat S3 is stevig en tegelijk erg sportief.

De waterdichte Firm heeft ademende Cambrelle-voering die vocht- en geurvretend is. De bovenkant van microfiber zorgt voor extra ademend vermogen. De glasvezel neus is veel lichter dan materialen als composiet en staal en dient voor teenbescherming. Mede hierdoor is de werkschoen met een gewicht van 1230 gram per paar extreem licht. De flexibele rubberen zool is antistatisch, bestand tegen olie en biedt een optimale grip op allerlei soorten ondergrond. 3M-reflectoren zorgen ervoor dat de drager ervan extra opvalt.

Veiligheidsklasse S3
De Grisport Safety Firm valt in veiligheidsklasse S3 en heeft een kunststof neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een indeuk resistentie van tenminste 200 Joule. De weerstand bij beknelling is 15.000 N. De schoenen hebben een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water en zijn voorzien van een kevlar tussenzool. Ze zijn antistatisch, hebben een antislipprofiel en energieopname door de hak. De Grisport Cross Safety Firm Hoog is verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48. Adviesprijs € 96,75 (inclusief btw). Ga voor meer informatie naar www.grisportsafety.eu.

Lees 192 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl