logo tf

donderdag, 11 april 2019 09:39

Met Maco samen sterk om SKG***-raam te maken

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

De Oostenrijkse systeemproducent van onder andere draaikiepbeslag, meerpuntsluitingen, dorpels en hefschuifsystemen, biedt naar eigen zeggen voor het totale systeem veiligheid en comfort op het hoogste niveau. Via het team van de Nederlandse vestiging in Zelhem zorgt Maco ervoor dat de producten voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen.

De mate van veiligheid komt tot stand door een goede samenwerking tussen beslag en het houtsysteem. "De rol van Maco gaat verder dan zijn eigen producten. Uiteraard zijn we trots op het SKG***-certificaat, maar door samenwerking in de keten zorgen we gezamenlijk voor maximale veiligheid", aldus Murat Cümen. 

Naast hoogkwalitatieve interne testen wordt ook uitgebreid getest bij onafhankelijke 
instituten om vervolgens een belangrijke stap te maken: de samenwerking met de Maco-partners. Hiermee wordt er volgens de leverancier voor gezorgd dat het totale pakket op het gebied van veiligheid, klopt. Het is een synergetisch effect met als resultaat dat veiligheid naar een hoog niveau wordt getild.
"Het keurmerk biedt herkenbaarheid voor de gebruiker en een gevoel van maximale veiligheid. Maco biedt niet alleen veilige totale beslagsystemen maar denkt mee in het totale concept voor raam, hefschuif en deur. Zo kunnen we ons samen met onze partners, onderscheiden in de markt", aldus Cümen.

Lees 158 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Adverteren in het vakblad of op de website?

Neem dan contact op met Martin ten Hoven.
tel: 0342 - 49 42 91
e-mail: m.t.hoven@bdu.nl